Оголошення в Парафії Пресвятої Трійці

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА V НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ (29.03.2020)

Сьогодні:

V Неділя Великого Посту.

Катехези для дітей та зустрічі молоді не буде.

Адорація Ісуса у Пресвятих Дарах від 19:00 до 20:00  Молебень Гірких Жалів та розарії у храмі а також трансляція у фейсбуці.

На тижні у літургії:

У п’ятницю 3 квітня – Запрошуємо на молебень Хресної Дороги о 17:00, 18:00, 19:00. Запрошуємо. За відправлення Хресної Дороги можна отримати повний відпуст за звичайних умов. Трансляція Хресної Дороги з нашого храму о 17:00 та 18:00 на парафіяльної сторінці фейсбук. Відвідини хворих – прошу звертатися.

Наступна неділя:

Неділя Страстей Господніх.

Катехези для дітей та зустрічі молоді не буде.

Різне:

На час карантину Служба Божа в нашому храмі від понеділка до суботи включно о 10:00  також буде транслюватися на парафіяльної сторінці фейсбук. Запрошуємо до храму, чи до спільної молитви через медіа.

Щодня ввечері від 19:00 до 20:00 запрошуємо на адорацію Ісуса у Пресвятих Дарах та молитву на розарії в храмі або через фейсбук.

Сповідь є можлива до Служби, а також після неї, підчас адорації ввечері. Можна також домовитися індивідуально. Хто б хотів прийняти Святе Причастя чи посповідатися, але не може з різних причин прийти до храму ми зможемо відвідати Вас у дома. Ми є для Вас! Хочемо Вам служити. Просимо звертатися до нас.

Коробка біля вівтаря з написом милостиня призначена на квіти на Пасху.

Всім бажаємо радісного святкування Дня Господнього, а також всіляких благ від Бога на новий тиждень праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *