ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА НЕДІЛЮ ПРЕСВЯТОЇ ТРІЙЦІ (04.06.2023 – 11.06.2023)

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА НЕДІЛЮ ПРЕСВЯТОЇ ТРІЙЦІ(04.06.2023 – 11.06.2023)

СЬОГОДНІ:

  • Наша парафія переживає парафіяльне храмове свято (відпуст) з нагоди урочистості Пресвятої Трійці. Дякуємо о. Павлу Кунацькому ОР за головування під час Святої Меси та проголошення Божого Слова. Після Євхаристії запрошуємо усіх до альтанки на спільне святкування. Пригадую, що Святої Меси о 12:30 сьогодні не буде.
    • Намір молитви для спільноти Живого розарію на червень: «За дітей та молодь нашої парафії за їхніх батьків та опікунів».

ВПРОДОВЖ ТИЖНЯ:
• Червень, місяць, в якому вшановуємо Пресвяте Серце Ісуса, отож впродовж всього червня, будемо молитися Літанію до Пресвятого Серця Ісуса. Заохочую також молитися Літанію в своїх домівках, хто не має змоги прийти до храму.
• В понеділок зустріч спільноти Легіону Марії о 16:30. Пригадую, що Спільнота Легіон Марії далі хоче молитися в повірених через нас намірах впродовж всього тижня. Біля стенду є скринька, ручка та листочки для запису, просимо Вас залишати свої молитовні наміри.
• В п’ятницю, запрошуємо усіх на Адорацію Пресвятих Дарів, яка відбудеться о 17:00.
• В наступну неділю, 11 червня, Урочистість Пресвятих Тіла і Крові Христа (Божого Тіла) традиційно відбудеться процесія до чотирьох вівтарів. В цей день буде лише одна Свята Меса о 10:00 год. Прошу Вас як завжди про приготування вівтарів та процесії.
• Закінчився катехетичний рік в нашій парафії, хочу подякувати усім дітям, батькам та опікунам за цей прекрасний час. Від наступного навчального року запрошую усіх до продовження нашої пригоди з Ісусом.

В ЛІТУРГІЇ НА ЦЬОМУ ТИЖНІ:
5 червня, понеділок, обов’язковий спомин св. Боніфатія, єпископа і мученика.
6 червня, вівторок, довільний спомин св. Норберта, єпископа.
9 червня, п’ятниця, довільний спомин св. Єфрема, диякона і Вчителя Церкви.

ПРО КАРІТАС:
Кожного четверга та неділі від 10:00 до 12:00 можна отримати продуктовий набір. Потребуючих запрошуємо підійти до дверей Карітасу.

РІЗНЕ:
Дякую всім за все добро, яке робимо разом для нашої парафії!!!

В суботу, 10 червня, запрошуємо до прибирання храму родини:
Башинських, Вільчинських.

СЛАВА ОТЦЮ, І СИНОВІ,
І СВЯТОМУ ДУХУ –
БОГУ, ХТО Є, І ХТО БУВ,
І ХТО ПРИХОДИТЬ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *