ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА ХXI НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ (27.08.2023 – 03.09.2023)

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА ХXI НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ (27.08.2023 – 03.09.2023)

СЬОГОДНІ:
• Як і в кожну неділю, сьогодні після Святих Мес будемо молитися Коронку до Божого Милосердя в намірі миру та закінчення війни в нашій Батьківщині. Також відбудеться вшанування реліквій святого Йоана Павла ІІ.
• Намір молитви спільноти Святого Розарію на вересень: «Про потрібні благодаті для о. Лукаша Майдан ОМІ, який цього року переживає 25 років від священицьких свячень». В неділю, 24 вересня, отець Лукаш буде разом із нами молитися та дякувати Богу в нашій парафії, це буде час, щоб поспілкуватися та подякувати Отцю за багаторічне служіння в цій парафіяльній спільноті.

ВПРОДОВЖ ТИЖНЯ:
• В понеділок зустріч спільноти Легіону Марії о 16:30. Пригадую, що Спільнота Легіон Марії далі хоче молитися в повірених через нас намірах впродовж всього тижня. Біля стенду є скринька, ручка та листочки для запису, просимо Вас залишати свої молитовні наміри.
• Комісія душпастирства молоді РКЦ в Україні з 1-7 вересня проводить
VII Тиждень виховання. Цьогорічна тема: «Зцілення Милосердям».
• В п’ятницю, запрошуємо на Адорацію Пресвятих Дарів на 17:00 год.

ВАЖЛИВЕ:
• В наступну неділю, 3 вересня, запрошую усіх діток, студентів та вчителів на спеціальне благословення на початок навчального року. Також традиційно буде освячено шкільне приладдя.
• На першу катехезу в новому навчальному році запрошуємо в суботу,
23 вересня, та в неділю, 24 вересня. Батьків, чиї діти будуть брати участь
в катехезі, прошу особисто контрактуватися з настоятелем.
• Розпочинаючи від 27 вересня і щосереди, після Святої Меси на 19:00 год, запрошую на катехезу усіх дорослих, які прагнуть приступити до Святих Таїнств. Можна запрошувати на ці катехези також своїх рідних, друзів та знайомих.
• 2 вересня в Тиврові відбудеться П’ятий Всеукраїнський день пам’яті постраждалих за віру, на який нас усіх щиро запрошують. Якби ми змогли організуватися і спільною групою поїхали на цей день молитви до Тиврова, це було би дуже добре. Прошу записуватися в Настоятеля парафії.

В ЛІТУРГІЇ НА ЦЬОМУ ТИЖНІ:
28 серпня, понеділок, обов’язковий спомин св. Августина, єпископа і Вчителя Церкви.
29 серпня, вівторок, обов’язковий спомин Мучеництва св. Йоана Хрестителя.

РІЗНЕ:
• Дякую всім за все добро, яке робимо разом для нашої парафії!!!

В суботу, 2 вересня, запрошуємо до прибирання храму родини: Башинських, Бохонько, Вільчинських. Прошу звернути увагу, в разі якби хтось не зміг прийти на прибирання храму, має сам домовитися про заміну. Дякую.

НА НОВИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАЦІ ТА ВІДПОЧИНКУ НЕХАЙ ГОСПОДЬ БЛАГОСЛОВИТЬ УСІМ НАМ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *