ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА І НЕДІЛЮ АДВЕНТУ (03.12.2023 – 10.12.2023)

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА І НЕДІЛЮ АДВЕНТУ (03.12.2023 – 10.12.2023)

СЬОГОДНІ:

  • Після Святих Мес o 10:00 i 12:00 нас відвідає Святий Миколай.
  • Катехеза для старшої групи дітей в 11:45. Щиро запрошуємо.
  • Намір молитви спільноти Живого Розарію на грудень: «Про закінчення війни та мир для України і цілого світу, а також за наших захисників».
  • Дорогі парафіяни, є велике прохання, хто  підписав електронну петицію в справі повернення костьолу святого Миколая в Києві, залишіться будь-ласка після Святої Меси при виході з храму, щоб допомогти іншим підписати цю петицію. Дуже прошу, поділіться своїм досвітом з іншими.

ПРО АДВЕНТ:

  • Щоб добре підготуватися до Різдва Христового, в часі Адвенту запрошуємо щодня від понеділка до четверга включно, на Ранкові Служби зі світлом (Роратні) о 7:00 ранку. У ці дні впродовж Адвенту не буде вечірніх Святих Мес.  У п’ятницю та суботу Служби Божі без змін.

ВПРОДОВЖ ТИЖНЯ:

  • Винятково, в цьому тижні не буде зустрічі Легіону Марія. Пригадую, що Спільнота Легіон Марії далі хоче молитися в повірених через нас намірах впродовж всього тижня. Біля стенду є скринька, ручка та листочки для запису, просимо Вас залишати свої молитовні наміри.
  • В середу, катехеза для дорослих о 19:00.
  • В середу, спомин святого Миколая. Парафія святого Миколая, що на вул. Велика Васильківська, 75 у м. Києві запрошує на храмове свято. План святкування наступний:

– 17:30 у приміщенні нижнього храму відбудеться виставка Світлани Севостьянчик “Сила вистояти”;

– 18:30 урочиста Свята Меса, яку очолить Архієпископ Мечислав Мокшицький, Митрополит Львівський, під час якої будуть урочисто внесені мощі Святого Йоана Павла II.

  • В п’ятницю, 8 грудня, Урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії. Святі Меси в нашому храмі о 10:00 та 18:00. З огляду на Урочистість,
    в п’ятницю немає посту, можна споживати м’ясні страви.
  • В суботу, запрошую молодших дітей (перед Першим Святим Причастям) на катехезу на 10:00 год. Група дітей, які в цьому році приступили до Першого Святого Причастя в суботу, на 11:00.

НА ТИЖНІ У ЛІТУРГІЇ:

4 грудня, понеділок, довільний спомин св. Йоана Дамаскина, пресвітера
і Вчителя Церкви.

6 грудня, середа, довільний спомин св. Миколая, єпископа.

7 грудня, четвер, обов’язковий спомин св. Амвросія, єпископа і Вчителя Церкви.

8 грудня, п’ятниця, урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії.

9 грудня, субота, довільний спомин св. Йоана Дієго Кваухтлатоатціна.

РІЗНЕ:

  • Парафія Святого Миколая в м. Києві надалі просить підтримати петицію про передачу костелу святого Миколая релігійній громаді. Багато хто вже підписав петицію але ще потрібно багато підписів на сайті. Усіх нас об’єднує одне бажання – щоб костел святого Миколая – перлина Києва, але перш за все дім Божий, повернувся до тих, кому він насправді повинен належати. Просимо долучатися до підписання петиції бо навіть один голос може бути вирішальним. https://petition.kmu.gov.ua/petitions/5649 – посилання.
  • В парафіяльному кіоску можна придбати Євангеліє на кожен день 2024 року. Ціна примірника – 150 грн. Також можна придбати  програму доброго переживання часу Адвенту для наших молодших парафіян.
  • Річна підписка на часопис «Слово між нами» на 2024 рік коштуватиме 495 грн. Бажаючі можуть подати заявку до 15 грудня.
  • Забігаючи наперед хочу повідомити, що  в наступну неділю, 10 грудня, в нашій парафії будемо гостинно приймати Спільноту Лицарів Колумба, які розкажуть докладно про місію та завдання своєї спільноти. Було б великою радістю, якби в нашій парафіяльній спільноті також організувалася спільнота Лицарів Колумба.
  • Дякую всім за все добро, яке робимо разом для нашої парафії!!!

В суботу, 09 грудня, запрошуємо до прибирання храму родини: Клинецьких, Козирєвих, Єгорових. Прошу пам’ятати, що в разі якби хтось не зміг прийти на прибирання храму, сам повинен домовитися про заміну. Дякую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *