Парафіяльні оголошення на Неділю Пресвятої Трійці (26.05.2024 – 02.06.2024)

СЬОГОДНІ:

  • Наша парафія переживає парафіяльне храмове свято (відпуст) з нагоди урочистості Пресвятої Трійці. Дякуємо о. Руслану Михалків, Ректору ВДС у Ворзелі за головування під час Святої Меси та проголошення Божого Слова. Після Євхаристії запрошуємо усіх до альтанки на спільне святкування. Пригадую, що Святої Меси о 12:30 сьогодні не буде.
  • Після кожної Святої Меси будемо молитися Коронку до Божого Милосердя в намірі миру та закінчення війни в нашій Батьківщині.

ВПРОДОВЖ ТИЖНЯ:

  • В понеділок зустріч спільноти Легіону Марії о 16:30. Пригадую, що спільнота Легіон Марії далі хоче молитися в повірених через нас намірах впродовж всього тижня. Біля стенду є скринька, ручка та листочки для запису, просимо Вас залишати свої молитовні наміри.
  • Також пригадую, що триває травень, місяць який в особливий спосіб присвячений Матері Божій, після кожної Святої Меси впродовж місяця спільно молимося Літанію Лоретанську до Пресвятої Діви Марії. Заохочую також, щоб Літанію молитися в своїх домівках, хто не має змоги прийти в костьол.
  • В п’ятницю запрошуємо усіх на Адорацію Пресвятих Дарів о 17:00.
  • В суботу розпочнеться червень, місяць, в якому будемо вшановувати Пресвяте Серце Ісуса, отож впродовж всього червня, будемо молитися Літанію до Пресвятого Серця Ісуса. Заохочую до спільної чи особистої молитви.
  • В наступну неділю, 02 червня, Урочистість Пресвятих Тіла і Крові Христа (Божого Тіла) традиційно відбудеться процесія до чотирьох вівтарів. В цей день буде лише одна Свята Меса о 10:00 год. Прошу Вас як завжди про приготування вівтарів та процесії.
  • Закінчився катехетичний рік в нашій парафії, хочу подякувати усім дітям, батькам та опікунам за цей прекрасний час. Від наступного навчального року запрошую усіх до продовження нашої пригоди з Ісусом.

В ЛІТУРГІЇ НА ЦЬОМУ ТИЖНІ:

27 травня, понеділок, довільний спомин св. Августина Кентерберійського, єпископа

29 травня, середа, довільний спомин св. Павла VI, папи

31 травня, п’ятниця, свято Відвідини Пресвятої Діви Марії

1 червня, субота, спомин св. Юстина, мученика. Всесвітній день дитини

РІЗНЕ:

  • Дякую всім за все добро, яке робимо разом для нашої парафії.

В суботу, 01 червня, запрошуємо до прибирання храму родини: Кушнір, Лях, Мусенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *