ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА V НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ (26.03.2023 – 02.04.2023)

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ
НА V НЕДІЛЮ ВЕЛИКОГО ПОСТУ
(26.03.2023 – 02.04.2023)

СЬОГОДНІ:
• Після Святої Меси o 10:00 відбудеться молебень Гірких Жалів в намірі миру та закінчення війни в нашій Батьківщині.
• Катехеза для старшої групи дітей в 11:30. Щиро запрошуємо.

ВПРОДОВЖ ТИЖНЯ:
• Спільнота Легіон Марії хоче молитися в повірених нами намірах
впродовж всього тижня. Біля стенду є скринька, ручка та листочки для запису, просимо Вас залишати свої молитовні наміри.
• У п’ятницю після Служби Божої молебень Хресної Дороги. Запрошуємо. За відправлення Хресної Дороги можна отримати повний відпуст за звичайних умов. (Під час Великого Посту, в п’ятниці, не буде Адорації Пресвятих Дарів о 17:00).
• В суботу на 11:00 год катехеза для молодшої групи дітей.
• Наступна неділя, 2 квітня, Вербна Неділя – Неділя Страстей Господніх. В цей день римська літургія сполучає дві історичні традиції святкування Пальмової (Вербної) неділі (римську та єрусалимську). На початку Євхаристії цього дня проголошується Євангеліє, яке згадує урочистий в’їзд Ісуса в Єрусалим, та процесія із пальмовими (вербними) галузками до храму. Далі у Літургії Слова згідно із старо-римською традицією, читається повний опис Страстей і Смерті Ісуса Христа. Тому Пальмова (Вербна) неділя носить ще одну назву: Неділя Господніх Страстей. За традицією в цей день відбуватиметься урочисте благословення пальмового листя або верби. Пальми (вербу) приготує для усіх спільнота Легіон Марії, можна буде придбати перед Святими Месами.
• В Вербну неділю, парафіяльна рада буде збирати кошти на квіти для прикрашення гробу Господнього.

ПЕРЕДШЛЮБНІ ОГОЛОШЕННЯ:
Наступні наречені хочуть укласти Подружній зв’язок, Янишен Леонід католик, проживає в Обухові, i Булас Людмила, католичка, проживає у Львові. Якщо хтось знає причини, які унеможливлюють укладення таїнства Шлюбу вище згаданих наречених, прошу зголоситися до настоятеля парафії.

ПРО КАРІТАС:
Кожного четверга та неділі від 10:00 до 12:00 можна отримати продуктовий набір. Потребуючих запрошуємо підійти до дверей Карітасу.

РІЗНЕ:
Дякую всім за все добро, яке робимо разом для нашої парафії!!!

В суботу, 1 квітня, запрошуємо до прибирання храму усіх парафіян, щоб перед Великоднем прибрати храм, також потрібна допомога прибрати будиночки біля храму. Дякую уже зараз за Вашу допомогу.

Бажаємо всім мирного дня Господнього,
плідного переживання часу Великого Посту,
а також усіх благ від Бога на новий тиждень праці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *