СЬОГОДНІ: • Розпочинаємо найважливіший період в літургійному житті Церкви, Неділю Страстей Господніх. Дякуємо спільноті Легіон Марії за приготування пальмових (вербних) гілок для освячення. • Щоб краще підготуватися та плідно пережити цей час, є приготовлений буклет з розписаними годинами Богослужінь, можна його взяти додому. • Намір молитви Спільноти Живого Розарію на квітень: «Про плідне пережиття часу Великодня для усіх християн». • Після Святої Меси o 10:00 відбудеться молебень Гірких Жалів в намірі миру та закінчення війни в нашій Батьківщині. • Сьогодні Парафіяльна рада буде збирати кошти на квіти для прикрашення Господнього гробу. • Катехеза для старшої групи дітей в 11:30. Щиро запрошуємо. ВПРОДОВЖ ТИЖНЯ: • В понеділок зустріч спільноти Легіону Марії о 16:30 год. Спільнота Легіон Марії хоче молитися в повірених через нас намірах впродовж всього тижня. Біля стенду є скринька, ручка та листочки для запису, просимо Вас залишати свої молитовні наміри. Пасхальне Тридення в парафії: ВЕЛИКИЙ ЧЕТВЕР, Служба Божа о 18:30. 18:00 – розарій (таємниці світла). Служба Божа о 18:30. Після Євхаристії поклоніння Ісусу в темниці. Після Служби Гіркі Жалі (І-а частина). Можливість Сповіді до закінчення адорації. ВЕЛИКА П’ЯТНИЦЯ, Літургія Муки Господньої о 18:30. 17:30 – початок адорації, Гіркі Жалі (ІІ-а частина) та літанія до Крови Христа. 18:00 – Хресна Дорога. Літургія о 18:30, після Літургії – Гіркі Жалі (ІІІ-а частина) і адорація. Можливість Сповіді до закінчення адорації. В цей день розпочинаємо Дев’ятницю до Божого Милосердя. ВЕЛИКА СУБОТА, Вігілія Пасхальна о 19:00. Поклоніння Гробу Господньому розпочинається о 17:00 і триватиме до Вігілії Пасхальної – 18:45. З нагоди Пасхи є традиція посвячення страв. Благословення страв відбуватиметься в суботу та неділю після Святих Мес. На Вігілійну Пасхальну Літургію приносимо з собою свічки. Можливість Сповіді під час адорації. НАСТУПНА НЕДІЛЯ – ВЕЛИКДЕНЬ – ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЄ, Служба Божа о 12:00. ПЕРЕДШЛЮБНІ ОГОЛОШЕННЯ: Наступні наречені хочуть укласти Подружній зв'язок, Янишен Леонід католик, проживає в Обухові, i Булас Людмила, католичка, проживає у Львові. Якщо хтось знає причини, які унеможливлюють укладення таїнства Шлюбу вище згаданих наречених, прошу зголоситися до настоятеля парафії. ПРО КАРІТАС: Кожного четверга та неділі від 10:00 до 12:00 можна отримати продуктовий набір. Потребуючих запрошуємо підійти до дверей Карітасу. РІЗНЕ: • Наступна катехеза для молодшої групи дітей в суботу, 22 квітня о 10:00. • Для старшої групи в неділю, 23 квітня о 11:30. • Дякую всім за все добро, яке робимо разом для нашої парафії!!! В суботу, 8 квітня, запрошуємо до прибирання храму родини: Башинських, Бохонько, Вільчинських Бажаємо всім мирного дня Господнього, плідного переживання Страсного тижня, щоб з радістю зустрітися з Воскреслим!

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯНА НЕДІЛЮ СТРАСТЕЙ ГОСПОДНІХ (Вербна неділя)(02.04.2023 – 09.04.2023)

СЬОГОДНІ:
• Розпочинаємо найважливіший період в літургійному житті Церкви, Неділю Страстей Господніх. Дякуємо спільноті Легіон Марії за приготування пальмових (вербних) гілок для освячення.
• Щоб краще підготуватися та плідно пережити цей час, є приготовлений буклет з розписаними годинами Богослужінь, можна його взяти додому.
• Намір молитви Спільноти Живого Розарію на квітень: «Про плідне пережиття часу Великодня для усіх християн».
• Після Святої Меси o 10:00 відбудеться молебень Гірких Жалів в намірі миру та закінчення війни в нашій Батьківщині.
• Сьогодні Парафіяльна рада буде збирати кошти на квіти для прикрашення Господнього гробу.
• Катехеза для старшої групи дітей в 11:30. Щиро запрошуємо.

ВПРОДОВЖ ТИЖНЯ:
• В понеділок зустріч спільноти Легіону Марії о 16:30 год. Спільнота Легіон Марії хоче молитися в повірених через нас намірах впродовж всього тижня. Біля стенду є скринька, ручка та листочки для запису, просимо Вас залишати свої молитовні наміри.

Пасхальне Тридення в парафії:

ВЕЛИКИЙ ЧЕТВЕР, Служба Божа о 18:30.
18:00 – розарій (таємниці світла). Служба Божа о 18:30.
Після Євхаристії поклоніння Ісусу в темниці. Після Служби Гіркі Жалі
(І-а частина). Можливість Сповіді до закінчення адорації.

ВЕЛИКА П’ЯТНИЦЯ, Літургія Муки Господньої о 18:30.
17:30 – початок адорації, Гіркі Жалі (ІІ-а частина) та літанія до Крови Христа. 18:00 – Хресна Дорога. Літургія о 18:30, після Літургії – Гіркі Жалі (ІІІ-а частина) і адорація. Можливість Сповіді до закінчення адорації.
В цей день розпочинаємо Дев’ятницю до Божого Милосердя.

ВЕЛИКА СУБОТА, Вігілія Пасхальна о 19:00.
Поклоніння Гробу Господньому розпочинається о 17:00 і триватиме до Вігілії Пасхальної – 18:45.
З нагоди Пасхи є традиція посвячення страв. Благословення страв відбуватиметься в суботу та неділю після Святих Мес.
На Вігілійну Пасхальну Літургію приносимо з собою свічки. Можливість Сповіді під час адорації.

НАСТУПНА НЕДІЛЯ – ВЕЛИКДЕНЬ – ВОСКРЕСІННЯ ГОСПОДНЄ, Служба Божа о 12:00.

ПЕРЕДШЛЮБНІ ОГОЛОШЕННЯ:
Наступні наречені хочуть укласти Подружній зв’язок, Янишен Леонід католик, проживає в Обухові, i Булас Людмила, католичка, проживає у Львові. Якщо хтось знає причини, які унеможливлюють укладення таїнства Шлюбу вище згаданих наречених, прошу зголоситися до настоятеля парафії.

ПРО КАРІТАС:
Кожного четверга та неділі від 10:00 до 12:00 можна отримати продуктовий набір. Потребуючих запрошуємо підійти до дверей Карітасу.

РІЗНЕ:
• Наступна катехеза для молодшої групи дітей в суботу, 22 квітня о 10:00.
• Для старшої групи в неділю, 23 квітня о 11:30.
• Дякую всім за все добро, яке робимо разом для нашої парафії!!!

В суботу, 8 квітня, запрошуємо до прибирання храму родини: Башинських, Вільчинських

Бажаємо всім мирного дня Господнього,
плідного переживання Страсного тижня,
щоб з радістю зустрітися з Воскреслим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *