ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА ХXVI НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ(01.10.2023 – 08.10.2023)

ДУШПАСТИРСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ НА ХXVI НЕДІЛЯ ЗВИЧАЙНОГО ПЕРІОДУ(01.10.2023 – 08.10.2023)

СЬОГОДНІ:

•    Розпочинаємо жовтень, місяць присвячений молитві на Розарію, спільно Розарій в нашій парафії будемо молитися після кожної Святої Меси. Заохочуємо молитися також спільно в своїх родинах, а також індивідуально.

•    Намір молитви спільноти Святого Розарію на жовтень: «Про потрібні благодаті для отця Лукаша Орловського ОМІ, нововисвяченого священика, який працює в Києві». В нашому храмі, 28 жовтня, отець Лукаш служитиме Святу Месу Приміцийну та уділить усім спеціальне благословення.

•    Після Святої Меси на 10:00 запрошуємо усіх до альтанки, на спільне проведення часу, буде кава, чай, тістечка, а прекрасну атмосферу будемо творити усі разом!

•    Як і в кожну неділю, сьогодні після Святих Мес будемо молитися на Розарію в намірі миру та закінчення війни в нашій Батьківщині.

•    Катехеза для старшої групи дітей в 11:45. Щиро запрошуємо.

ВПРОДОВЖ ТИЖНЯ:

•    В понеділок зустріч спільноти Легіону Марії о 16:30. Пригадую, що Спільнота Легіон Марії далі хоче молитися в повірених через нас намірах впродовж всього тижня. Біля стенду є скринька, ручка та листочки для запису, просимо Вас залишати свої молитовні наміри.

•    В середу катехезa для дорослих, які приготовляються до Таїнств Сповіді та Святого Причастя о 19:00.

•    В п’ятницю, запрошуємо усіх на Адорацію Пресвятих Дарів, яка відбудеться о 17:00.

•    В п’ятницю, суботу та неділю відбудеться перегринація листу Слуги Божого о. Людвіка Вродаричка ОМІ. Цей лист описує перше враження отця після приїзду до свого нового місця служіння в Окопах. Отець Антон Літвінов ОМІ, який проводить ці не щоденні відвідини, проголошуючи Боже Слово усвідомлює нам процес, в якому слуга Божий отець Людвік став подібним до Спасителя. Запрошуємо в п’ятницю та суботу на 18:00 год, а в неділю на 10:00 та 12:30.

•    В суботу, запрошую молодших дітей (перед Першим Святим Причастям) на катехезу на 10:00 год. Група дітей, які в цьому році приступили до Першого Святого Причастя в суботу, на 11:00 год.

•    В нашій парафії розпочався курс катехез перед Таїнством Шлюбу, якби ще якась пара хотіла приєднатися то щиро запрошуємо в неділю на 18:00. 

В ЛІТУРГІЇ НА ЦЬОМУ ТИЖНІ:

2 жовтня, понеділок, обов’язковий спомин СВЯТИХ АНГЕЛІВ-ХРАНИТЕЛІВ.

4 жовтня, середа, обов’язковий спомин св. ФРАНЦИСКА АССІЗЬКОГО.

5 жовтня, четвер, довільний спомин св. ФАУСТИНИ КОВАЛЬСЬКОЇ, діви.

6 жовтня, п’ятниця, довільний спомин св. БРУНО, пресвітера.

7 жовтня, субота, обов’язковий спомин ПРЕСВЯТОЇ ДІВИ МАРІЇ РОЗАРІЮ.

РІЗНЕ:

•   Як я вже говорив минулої неділі, Парафіяльна Рада вийшла з ініціативою, щоб пошити теплі підкладки на лавки в храмі. Думаю, що це є добра ініціатива, тому прошу всіх про допомогу в її реалізації.

•   Дякую всім за все добро, яке робимо разом для нашої парафії!!!

В суботу, 7 жовтня, запрошуємо до прибирання храму родини: Кушнір, Лях, Мусенко. Прошу пам’ятати, що в разі якби хтось не зміг прийти на прибирання храму, має сам домовитися про заміну. Дякую.

На новий тиждень праці, навчання та відпочинку нехай Господь благословить усім нам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *